Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

0 Έστησαν εργαστήριο κάνναβης σε επιχείρηση Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία


Στη σύλληψη δύο ατόμων που κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με σκοπό την εμπορία, προχώρησε η αστυνομία σε Ρόδο και Πάτρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει εργαστήριο καλλιέργειας φυτών κάνναβης, μέσα ειδικά διαμορφωμένο χώρο επιχείρησης του 36χρονου, ενώ κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν περίπου δύο κιλά κάνναβης, που ήταν κρυμμένα μέσα σε καταψύκτη, 10 φυτά και πλήρη εξοπλισμό εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πήγαν στην επιχείρηση που λειτουργεί ο 36χρονος, στη Πάτρα και εντόπισαν το εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο 36χρονος απουσίαζε στη Ρόδο και την ευθύνη της επιχείρησης είχε η 36χρονη υπάλληλος. Όμως, έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρόδου και εκείνος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες καλλιεργούσαν φυτά κάνναβης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της επιχείρησης του 36χρονου, στο οποίο είχαν εξασφαλίσει κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως υγρασία, φωτισμό, θερμότητα και εξαερισμό, με χρήση τεχνητών μέσων και χημικών λιπασμάτων.





Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates