Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

0 ''ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ''...

Σε θέματα εφ' όλης της ύληςτο βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή, στην πρώτη του ομιλία στη μετά την αποφυλάκισή του, ...
ο γενικός γραμματέας της Χρύσης Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.


Ξεκινώντας την ομιλία του, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, αναφέρθηκε στον κ. Σαμαρά και στις αναφορές του για ορδές μεταναστών και αναρωτήθηκε τι παραπάνω έχει πει το κόμμα του.

Ο κ. Μιχαλολιάκος παραδέχθηκε ότι ο νόμος για τις 100 δόσεις δεν είναι μνημόνιο και πρόσθεσε ότι ίσως και να είναι μονομερείς ενέργεια. Είπε επίσης ότι είναι μνημόνιο η παράταση της δανειακής σύμβασης, όχι όμως οι 100 δόσεις και εκτίμησε πως στις 25 Ιανουαρίου 2015 «ψήφισε ο ελληνικός λαός κατά του μνημονίου», τονίζοντας πως αν οδηγηθεί η χώρα στα βράχια, «το επέλεξε ο ελληνικός λαός».

Ανέφερε δε πως στη χρεοκοπία δεν μας οδήγησαν οι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά το χρήμα που έφευγε προς τις ευρωπαϊκές χώρες, όπως στην περίπτωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εκτίμησε ότι με τους ρυθμούς που γίνονται οι έλεγχοι όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ θα ελεγχθούν σε 200 χρόνια.

Τελειώνοντας, είπε ότι η κυβέρνηση αυτή βρίσκεται στην εξουσία για να καταγγείλει το μνημόνιο και εξέφρασε την ελπίδα να τηρήσει την υπόσχεση της «γιατί μόνο τότε θα επιστρέψει η εθνική κυριαρχία».
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates