Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

0 «Με κράζεις; Με θαυμάζεις!»


Τ
ιτανοτεράστια τηλεπερσόνα
 με μαγκιά εκατομμυρίων καρδιναλίων και βλέμμα φλογερό σπάει με τα υπερμεγέθη μπράτσα όχι κόκαλα, μα πασχαλινά αβγά. Παρουσιάζει με άνεση αβγουλοθήκες και λαμπάδες Barbie, παίζοντας με το φακό.

Το μπλουζάκι τεντωμένο παλεύει για να μην σκιστεί απ΄το λαδωμένο φουσκωμένο τρικέφαλο και το gel έχει κάνει τα μαλλιά από καρφάκια ταβανόπροκες.

Πηγή:www.athensvoice.gr 

 Μ΄εκείνα και με τ’ άλλα κερδίζονται όμως οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι που μόνο η εθνική μας Talent Seeker aka Αννίτα Πάνια ξέρει να ξεχωρίζει. Και έλεγα βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;

image

Το μοντέλο-παρουσιαστής-καρδιοκατακτητής-τουμπανοεραστήςπου εμφανίζεται στην οθόνη μας κάθε μια ώρα, ονομάζεται Σωκράτης και οι γυναίκες σφάζονται στα πόδια του. Αλήθεια, είχαν σπάσει οι τηλεφωνικές γραμμές όταν εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αννίτα SOS» με το τηλεοπτικό κοινό πότε να ασπάζεται τις απόψεις του και πότε να τον «κράζει». Με κράζεις ρώταγε ο Σωκράτης; Με θαυμάζεις!

Μπορούσε τέτοιο μότο και τέτοιο οπτικοακουστικό υπερθέαμα να μείνει ανεκμετάλλευτο; Που θα δίναμε τα «AAF» βραβεία;

Ο Σωκράτης έκανε την Κατερίνα Στανίση (της προηγούμενης καμπάνιας) σκόνη και δεν αφήνει τίποτα στο θυελλώδες πέρασμά του. Τώρα, μένει μόνο να δούμε στο επόμενο διαφημιστικό τη Στανίση να τραγουδάει το «Είσαι Θεός» απευθυνόμενη στο Σωκράτη που θα παρουσιάζει με σλιπ-μαγιό και βουτηγμένος στο καλαμποκέλαιο μπρατσάκια- όχι τα δικά του, τα πλαστικά θαλάσσης!

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates