Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

0 Τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών φτιάχνουν λίστα για τα μέτρα


Το υπουργείο Οικονομικών περιμένει τον κατάλογο


Τα τεχνικά κλιμάκια των εκπροσώπων των δανειστών, δηλαδή του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν ετοιμάζουν τη λίστα με τα μέτρα και όλα τα στοιχεία που πρέπει να περιέχει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών οι τεχνικές ομάδες φτιάχνουν ένα λεπτομερή κατάλογο με τις πληροφορίες που χρειάζονται αναφορικά σχετικά με τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις.

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλε ότι η Ελλάδα θα φτιάξει λίστα με μέτρα και θα τα στείλει στους εκπροσώπους των δανειστών το υπουργείο οικονομικών αναφέρει πως: «Πληροφορήθηκε ότι οι τεχνικές ομάδες εμπειρογνωμόνων ετοιμάζουν λεπτομερή κατάλογο με τις πληροφορίες που χρειάζονται αναφορικά σχετικά με τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις καθώς και την εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων. Πρόκειται για εξέλιξη την οποία το Υπουργείο Οικονομικών κρίνει θετική καθώς θα βοηθήσει τις συζητήσεις που διεξάγονται σε επίπεδο Brussels Group πνεύμα της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου. Αναμένουμε τον κατάλογο στον οποίο θα ανταποκριθούμε άμεσα και εποικοδομητικά».

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates