Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

0 Ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι στον παλιό σταθμό Θεσσαλονίκης Η παρατηρητικότητα περίοικου οδήγησε στη σύλληψή του

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι 58χρονος ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι σε δημόσιο χώρο στη Θεσσαλονίκη.

Καθοριστικό ρόλο για την αυτόφωρη σύλληψη του δράστη διαδραμάτισε η παρατηρητικότητα περίοικου και η έγκαιρη ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα απογευματινές ώρες της Κυριακής αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις ενηλίκου, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος ανήλικου παιδιού σε υπαίθριο χώρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Παλαιός Σταθμός).

Αμέσως μετά την καταγγελία και βάσει της περιγραφής, εκδόθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις και μεσημβρινές ώρες χθες, συνελήφθη ο 58χρονος άντρας, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε και το ανήλικο αγόρι.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο ανήλικος παθόντας, παρουσία ψυχολόγου, αναγνώρισε τον δράστη, ενώ η μητέρα του δήλωσε άγνοια του περιστατικού.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε δεύτερη δικογραφία, καθώς εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβίαση όρων κράτησης.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας με πρόθεση, οπλοφορία, κλοπών, ζωοκλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates