Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

0 ΗΠΑ: Δυο ανήλικες δολοφόνησαν τον αδελφό τους γιατί τις κακομεταχειριζόταν

Οι δυο αδελφές, ηλικίας 11 και 15 ετών, φαίνεται ότι σκότωσαν τον... 
μεγαλύτερο αδελφό τους εξαιτίας τις βίαιης συμπεριφοράς που είχε απέναντί τους. Μάλιστα, η μεγαλύτερη αδελφή περιέγραψε ως αιτία της δολοφονίας τον πρόσφατο καυγά της με τον μεγαλύτερο αδελφό, λέγοντας πως ήθελε να εκδικηθεί για το γεγονός ότι την είχε χτυπήσει και την είχε κλειδώσει στο δωμάτιό της, την ώρα που οι γονείς απουσίαζαν από το σπίτι.

Έτσι, όπως αναφέρει η ίδια στην κατάθεσή της, το βράδυ, όταν πια είχαν όλοι κοιμηθεί, αποφάσισε να πάρει το όπλο που βρισκόταν στο δωμάτιο των γονιών τους και τον πυροβόλησε με τη βοήθεια της μικρότερης της αδελφής της.

Οι γονείς από την πλευρά τους αναφέρουν ότι το όπλο φυλάσσονταν στο δωμάτιό τους, που ήταν κλειδωμένο εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα η ανήλικη να σκαρφαλώσει από το εξωτερικό παράθυρο του δωματίου για να καταφέρει να αποσπάσει το όπλο.

Μετά τη δολοφονία τα δύο κορίτσια το έσκασαν από το σπίτι και όταν εντοπίστηκαν από την αστυνομία αρνούνταν οποιαδήποτε ανάμειξη με τη δολοφονία, ωστόσο λύγισαν κατά τη διάρκεια των καταθέσεων.

Οι γονείς των παιδιών αντιμετωπίζουν 15ετή ποινή φυλάκισης για παραμέληση ανηλίκων και πρόκληση σωματικών βλαβών και τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια των δυο κοριτσιών, αλλά και ενός, ακόμη, 3χρονου κοριτσιού. Όσον αφορά το δύο κορίτσια, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η ποινή τους, καθώς το δικαστήριο δεν έχει καταλήξει αν θα τιμωρηθούν ως ανήλικες ή ενήλικες.

Παρόλα αυτά, οι αρχές τονίζουν πως τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας δεν έχουν γίνει γνωστά και πως η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates