Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

0 Αυτά είναι! Ο κύριοι πήγαιναν για μασάζ και αντίκριζαν...

Παράνομο...

οίκο ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε συγκαλυμμένα ως ινστιτούτο παροχής υπηρεσιών μασάζ και στεγαζόταν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκε έπειτα από συστηματική έρευνα και αιφνιδιαστική επιχείρηση, αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη ο 48χρονος μισθωτής του χώρου και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για Διευκόλυνση Ακολασίας άλλων.

Μεσημβρινές ώρες της 14-01-2015 πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, από την οποία προέκυψε ότι, ο 48χρονος κανόνιζε ο ίδιος τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εργάζονταν στην επιχείρηση με διάφορους πελάτες, τα οποία πραγματοποιούνταν εντός του διαμερίσματος, διευκολύνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ακολασία άλλων.

Για την παροχή ακατάλληλων υπηρεσιών είχε εγκατασταθεί στον προσφερόμενο χώρο μία (1) αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση του Νόμου περί Εκδιδομένων προσώπων, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια και τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates