Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

0 Φυσικά εργαλεία ενάντια σε ουλές, εγκαύματα και ραγάδες

Φυσικά Εργαλεία Ενάντια σε ουλές, εγκαύματα και Ραγάδες...

Ο χυμός καρότων


Τα καρότα περιέχουν βιταμίνη Α, η οποία αντιμετωπίζει τις ουλές, η βιταμίνη C, η οποία καλλιεργεί και θρέφει το δέρμα και βήτα καροτίνη, η οποία δίνει φρεσκάδα στο δέρμα.

Συμβουλή: Βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας σε λίγο χυμό καρότου και κάντε απαλό μασάζ στην ουλή. Μετά το μασάζ, περιμένετε η πληγείσα περιοχή να στεγνώσει τελείως και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Aloe Vera


Είναι ένα ισχυρό βότανο που διεισδύει με επιτυχία στα πιο βαθιά στρώματα των ιστών, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, διεγείρει το σχηματισμό νέων κυττάρων του δέρματος, καταπραΰνει και ενυδατώνει.

Συμβουλή: Βρέξτε το σημάδι με το χυμό Aloe Vera και αφήστε το να στεγνώσει. Θυμηθείτε να μην ξεπλύνετε την περιοχή.

Λάδι καρύδας


Αυτό το λάδι έχει αντιβακτηριακή ιδιότητα και τα λίπη του να δρουν ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Το λάδι καρύδας έχει ιδιότητες που δρουν ως προληπτικό κατά των ραγάδων.

Συμβουλή: Εφαρμόστε λίγο λάδι καρύδας πάνω από την πληγείσα περιοχή (ες) αρκετές φορές την ημέρα.

Λάδι φουντουκιού


Τρέφεται, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. Φουντούκι -λάδι βοηθά στο να καταπραϋνει ραγάδες, ερυθρότητα και ραγισμένα τριχοειδή αγγεία του δέρματος. Αυτό το καταπληκτικό λάδι διαπερνά το δέρμα γρήγορα και συσφίγγει την επιδερμίδα και διατηρεί την ελαστικότητά του.

Συμβουλή: Εφαρμόστε πάνω από την πληγείσα περιοχή (ες) δέρμα σε καθημερινή βάση.

Λάδι πλούσιο σε βιταμίνη Ε


Δρα ως αντιοξειδωτικό και αποτρέπει το σχηματισμό των ελεύθερων ριζών και προστατεύει το δέρμα από την καταστροφή και τη γήρανση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, ουλών και ραγάδων.

Συμβουλή: Εφαρμόστε αυτό το λάδι πάνω από την πληγείσα περιοχή (ες) και περιμένετε να απορροφηθεί από το δέρμα. Ως υποκατάστατο για αυτό το έλαιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη Ε σε μορφή καψουλών.

Πηγή
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates