Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

0 Βενιζέλος: Πάνε να βρουν τον παράδεισο και θα πάθουν σοκ

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ απογοητεύσει τους ψηφοφόρους θα προκληθεί σοκ που θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, εκτιμά...
 ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερες εκλογές, σημειώνει ότι η διαπραγμάτευση θα είναι πιο σκληρή μετά τις 25 Ιανουαρίου, προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «προεκλογική παράσταση και υποκρισία».

Παράλληλα, σημειώνει ότι αν ο λαός δώσει τεχνητή, λόγω του εκλογικού συστήματος, αυτοδυναμία ας αναλάβει την ευθύνη της επιλογής του, αλλά αν θέλει ευρύτερες συμμαχίες ας τις επιβάλει.

«Αν μετά το 2010 η ελληνική κοινωνία υπέστη ένα σοκ λόγω των σκληρών μέτρων και της συνειδητοποίησης της κρίσης και αυτό άλλαξε το πολιτικό σύστημα, εις βάρος του ΠΑΣΟΚ κυρίως, τώρα που έρχεται η ώρα της αλήθειας, θα προκληθεί ένα δεύτερο σοκ και αυτό θα ξαναλλάξει το πολιτικό σύστημα, να μου το θυμηθείτε. Γιατί όλοι όσοι πάνε να βρουν το χαμένο παράδεισο, δεν θα τον βρουν και θα καταλάβουν ότι έκαναν λάθος και μας αδίκησαν» λέει.

Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει ότι δεν είναι ούτε κληρονόμος ούτε ιδιοκτήτης. «Μερίδιο προσωπικής ευθύνης έχω ούτως ή άλλως για όλα. Χωρίς να έχω καμία προσωπική ευθύνη, έχω αναλάβει εξ αντικειμένου τεράστιες ευθύνες για την παράταξη και για τη χώρα» λέει.

«Αν το πρόβλημα είναι να τιμωρηθεί και πάλι το ΠΑΣΟΚ για να σωθεί η χώρα, αυτό θυμίζει αρχαία τραγωδία. Θυμίζει την ιστορία της Ιφιγένειας εν Αυλίδι. Αλλά δεν έχουν καλή έκβαση αυτά» προσθέτει.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates