Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

0 Τι φέρνει το 2015 για όλα τα ζώδια; Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα χρονιά!

Σημαντικές πλανητικές αλλαγές και διελεύσεις θα γίνουν το 2015 που θα επηρεάσουν σημαντικά όλα τα ζώδια...

- Ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 (Προβλέπει την εσωτερική ενασχόληση με τον εαυτό μας και την καλύτερη κατανόηση αυτού). Ανάδρομη πορεία  στον Σκορπιό από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου 2015. Οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα κληθούν να ασχοληθούν με εκκρεμότητες που είχαν αφήσει σε σχέσεις και συνεργασίες το προηγούμενο διάστημα.

- Ο Δίας στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου 2015 θα βοηθήσει σημαντικά τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους. Ως τότε, ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοώντας Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.
Η ανάδρομη πορεία του θα είναι από 8 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι 8 Απριλίου 2015 στον Λέοντα και θα μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε με μια καλύτερη τα θέματα που μας απασχολούν σε επαγγελματικά και ερωτικά.

- Ανάδρομος Ερμής: Σημαντικό πλανητικό δρώμενο κάθε χρονιά είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία συμβαίνει τρεις φορές κάθε χρόνο και διαρκεί περίπου τρεις εβδομάδες. Εκείνες τις περιόδους διαπιστώνουμε καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, ασυνεννοησία και γενικότερα προβλήματα στην επικοινωνία. Το 2015 ο Ερμής θα κάνει ανάδρομη πορεία 1) από 21 Ιανουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου 2) από 19 Μαΐου έως 12 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων και 3) από 17 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού.

Εκλείψεις 2015 

20 Μαρτίου 2015: Ηλιακή έκλειψη στην 29η μοίρα των Ιχθύων, μαζί με την νέα Σελήνη του μήνα. Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς κλείνουν οριστικά κύκλους που αφορούν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά τους. Ανατροπές θα είναι καταλυτικές στη ζωής τους.

4 Απριλίου 2015 : Σεληνιακή Έκλειψη στην 14η μοίρα του Ζυγού. Γεγονότα θα σημαδέψουν την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική ζωή κυρίως των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων.
13 Σεπτεμβρίου 2015:  Έκλειψη Ηλίου στην 20η μοίρα της Παρθένου που συνοδεύει επίσης τη νέα Σελήνη του μήνα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην κάνουν νέα ξεκινήματα, γιατί θα έχουν πολλές δυσκολίες.
28 Σεπτεμβρίου 2015:  Σεληνιακή έκλειψη στην 4η μοίρα του Κριού. Το συναίσθημα γίνεται παρορμητικό, επιπόλαιο… ίσως και ολέθριο για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους. 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μία χρονιά, η οποία από αστρολογικής άποψης μας καλεί σε εξέλιξη… προσωπική, εσωτερική. Μας θυμίζει πως η στασιμότητα σε έναν κόσμο που συνεχώς κινείται, είναι σαν να μας πηγαίνει πίσω. Είναι μια χρονιά που θα φέρει αλήθειες και θα μας ζορίσει, να αποτινάξουμε οτιδήποτε μη ωφέλιμο για την ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ: Θετικό και γενναιόδωρο προβλέπεται το 2015 για σένα. Το καλό είναι ότι αλλάζεις, καθώς τα παθήματα της προηγούμενης χρονιάς έγιναν μαθήματα. Αλλάζεις την τακτική σου, ξεπερνάς τους όποιους φόβους σου, προχωράς στο επόμενο στάδιο, την προσωπική σου ζωή. Στα επαγγελματικά συνεχίζεις να αγωνίζεσαι αλλά όσο κι αν ζοριστείς… να είσαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Το 2015 είναι πολύ σημαντική χρονιά για σένα. Δίνεις οριστικές λύσεις σε ότι σε ταλαιπωρούσε ως τώρα, τελειώνεις ότι είναι υπό κατάρρευση, κάνεις όνειρα, πατάς γερά στα πόδια σου και οδεύεις προς την πραγματοποίηση των στόχων σου. Όσο κι αν αμφιταλαντευτείς… τίποτα δεν θα σε σταματήσει από την διεκδίκηση της ευτυχίας σου. Ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για τους κόπους σου και να χαρείς…!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κοπιαστική αλλά δίκαιη θα είναι αυτή η χρονιά για σένα. Θα κληθείς να βάλεις τα δυνατά σου σε όλους τους τομείς προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Η υπομονή σου θα σε ανταμείψει στα επαγγελματικά σου. Η αλλαγή σπιτιού δεν αποκλείεται. Φρόντισε τον εαυτό σου, ανακατέταξε τη σχέση με τον σύντροφό ή τον σύζυγό σου, δες τα πράγματα με καθαρή ματιά… και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακουφιστική και δημιουργική θα είναι η νέα χρονιά για σένα. Έχοντας πάρει τα μαθήματα σου από τα προηγούμενα έτη, καλείσαι να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος, να ανασυνταχθείς, να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες, να επενδύσεις σε συναισθήματα και ανθρώπους. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες δεν θα λείψουν αλλά σίγουρα αυτή η χρονιά είναι κατάλληλη για όνειρα, ανασύνταξη και νέες δυνατές και ευχάριστες εμπειρίες.

ΛΕΩΝ: Είσαι ο πρωταγωνιστής -κατά το ήμισυ – της νέας χρονιάς. Ο Δίας είναι στο πλευρό σου μέχρι τις 11 Αυγούστου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρεις απλόχερα τα δώρα του. Για να δεις εξέλιξη… πρέπει να δράσεις. Να δράσεις σωστά, έξυπνα, συνετά και κυρίως με καθαρή ματιά και καρδιά. Αυτή τη χρονιά πάρε την τύχη που σου δίνεται για να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου γιατί εμείς… «φτιάχνουμε» τη μοίρα μας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το 2015 καλείσαι να κρατήσεις την αυτοπειθαρχία σου, τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα κλονιστείς και θα αιφνιδιαστείς από τα γεγονότα και τους ανθρώπους. Όταν τα καταφέρεις και βγεις αλώβητος από αυτό… ο Δίας θα έρθει να σου δώσει τη χαρά της ζωής, του έρωτα, της δημιουργίας και της αρμονίας. Προετοιμάσου… κι όλα θα γίνουν όπως σχεδιάζεις.

ΖΥΓΟΣ: Η χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραγωγική για σένα. Το  2015 θα σε δικαιώσει κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Στα αισθηματικά ήρθε ο καιρός του επαναπροσδιορισμού και της αποκατάστασης. Ο αέρας της ανανέωσης… θα είναι αισθητός καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που ο Κρόνος έφυγε από το ζώδιο σου, κι αφού σου έδωσε τα μαθήματα του, μπορείς να ανασάνεις ελεύθερα πια, χωρίς κανένα βάρος στο στήθος. Τα βασικά ξεκαθαρίσματα σου τα έχεις κάνει… κι ότι εκκρεμεί θα το κάνεις από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου 2015. Η χρονιά απλώνεται μπροστά σου γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελα.  Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ότι σε απογοήτευσε ή σε έβλαψε. Με τον Δία στο Λέοντα  υποθέσεις επιχειρηματικές, νομικές και ταξιδιωτικές ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κομβική θα είναι αυτή η χρονιά για σένα. Με τον Κρόνο στον Τοξότη καλείσαι να δουλέψεις σκληρά για να φτάσεις τους στόχους σου, να δεις τις αλήθειες κατάματα, να αναθεωρήσεις, να προσαρμοστείς… να οχυρώνεις καθημερινά τον εαυτό σου. Όλες αυτές οι ίσως πρωτόγνωρες για σένα εμπειρίες, που έρχονται, θα σου εξασφαλίσουν το καλύτερο αύριο που ονειρεύεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις αλλαγές, να αποτινάξεις ότι σε κρατά πίσω, ότι δεν σου ταιριάζει. Η αυτοπεποίθηση σου και οι ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα σε κάνουν απρόβλεπτο, καινοτόμο και ετοιμοπόλεμο… για να φέρεις τα καλύτερα στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φέτος, έχεις κάθε ευκαιρία να εξελιχθείς και να αναδειχθείς… αρκεί να θυμάσαι: Πρέπει να κινηθείς με υπομονή, σύνεση, αργά, σταθερά και χωρίς να ξεφεύγεις από τον στόχο σου. Μπορείς να εκπληρώσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου αλλά και να επιτύχεις αυτόν τον αέρα ανανέωσης που τόσο ποθείς… σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Καθοριστική θα είναι η χρονιά για σένα. Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να τολμήσεις και να μεταμορφώσεις ριζικά τη ζωή σου. Μπορεί το 2015 να μην είναι μια εύκολη χρονιά, αλλά αν παλέψεις και προσπαθήσεις στο πρώτο μισό της…, από τον Αύγουστο και μετά θα απολαύσεις κάποια από τα δώρα του Δία, για τους κόπους σου.

Καλή αστρολογική χρονιά σε όλους με ανασύνταξη, δημιουργία, όνειρα, στόχους και πράξεις που θα οδηγήσουν σε προσωπική πληρότητα, ότι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα!
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates