Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

0 Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη Κατερίνα Ζαρίφη... [photo]




Μπορεί για πολλούς συναδέλφους της το φετινό καλοκαίρι να είχε παραλίες, διασκέδαση, στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για την Κατερίνα Ζαρίφη ωστόσο είχε...πολλή θλίψη και στεναχώρια, καθώς τον Ιούλιο έφυγε από την ζωή ο πατέρας της, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.



Οι πληγές για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια είναι ακόμη ανοιχτές και η απώλεια του αγαπημένου της πατέρα είναι ιδιαίτερα έντονη. Αυτό μαρτυρούν η φωτογραφία και τα σχόλια που ανέβασε στο Instagram η στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

Εντελώς άβαφη, με μάτια υγρά και συνάμα μελαγχολικά και χωρίς το χαμόγελο που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, η Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται ότι δεν έχει συνέλθει ακόμη από το άσχημο γεγονός που χτύπησε την οικογένεια της.



Παραφράζοντας μάλιστα το τραγούδι του Μανώλη Φάμελου, ένα «Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι» η παρουσιάστρια σχολίασε «Ένα μεγάλο σκοτεινό καλοκαίρι».

Άμεση ήταν η αντίδραση των φίλων της στο Instagram, οι οποίοι έσπευσαν να της δώσουν δύναμη και κουράγιο, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στο πρόσωπό της.

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates