Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

0 Μητέρα ανάγκασε τη 10χρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή

 Μητέρα ανάγκασε τη 10χρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή

 

Σε άγνωστο άνδρα, στο Skype!


Μια μητέρα που ανάγκασε τη δεκάχρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή στη κάμερα του υπολογιστή, μπροστά σε έναν ξένο άντρα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και έξι μηνών.
Η 41χρονη, από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, είναι πολύ πιθανό να εκτίσει τελικά μόλις τρεις μήνες φυλάκισης, καθότι ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον του δικαστηρίου.
Το όνομα της δεν έχει αποκαλυφθεί, έτσι ώστε να προστατευτεί η ταυτότητα της ανήλικης κόρης της.
Η 41χρονη μητέρα πίστευε ότι ο άνθρωπος, με τον οποίο συνομιλούσε στο Skype, ήταν φωτογράφος και ότι αυτή και η κόρη της επρόκειτο να κερδίσουν 20.000 δολάρια σε διαγωνισμό φωτογραφίας με μπικίνι.
Ούτε η μητέρα, ούτε και η κόρη ήταν σε θέση να δουν τον ύποπτο άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι βρισκόταν στη Φλόριντα και ότι η κάμερά του στο Skype είχε χαλάσει.
«Μας είπε ότι έπρεπε να δει γυμνή τόσο εμένα, όσο και τη κόρη μου, για να διαπιστώσει εάν πληρούμε τις προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό», δήλωσε η 41χρονη.
Ο 30χρονος Τζόσουα Ντάνφι, από την Αϊόβα, θεωρείται ο ύποπτος φωτογράφος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδική πορνογραφία, τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά.
Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η 41χρονη μητέρα τηλεφώνησε στη δίδυμη αδερφή της, παραπονούμενη ότι η κόρη της «δεν συνεργαζόταν». Η θεία του ανήλικου παιδιού, άκουγε την ανιψιά της να κλαίει και αμέσως ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates