Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

0 Σε 24ωρη απεργία οι εκπαιδευτικοί

 Σε 24ωρη απεργία οι εκπαιδευτικοί

Με 24ωρη απεργία αύριο Παρασκευή συμμετέχουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στο τριήμερο των πανεργατικών- πανϋπαλληλικών κινητοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, οι εκπαδευτικοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και να συμμετάσχουν σε συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, το τριήμερο από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή.

Στην Αθήνα:

– Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα, με προσυγκέντρωση της ΟΛΜΕ στις 10.30 πμ στα Προπύλαια.

– Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, στις 5 μμ στο Σύνταγμα, με προσυγκέντρωση της ΟΛΜΕ στην οδό Ερμού.

Οι καθηγητές καλούν τις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και τις ομοσπονδίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων την επόμενη εβδομάδα.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, «η αποφασισμένη από τη Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της 14ης Φεβρουαρίου, θεωρείται αυτονόητο ότι προσαρμόζεται στο γενικότερο αυτό απεργιακό πρόγραμμα. Η οριστικοποίησή της ημερομηνίας θα γίνει μετά από συνεννόηση με τριτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες οργανώσεις προκειμένου να συμπέσουν οι κινητοποιήσεις».
Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates