Recommended Post Slide Out For Blogger

Ελα και εσύ στην παρέα του Ola-e-tipota!Κάνε like εδώ

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

0 Θέλετε να παντρευτείτε πρίγκιπα; 7 κανόνες!

Θέλετε να παντρευτείτε πρίγκιπα; 7 κανόνες!








Θέλετε να παντρευτείτε πρίγκιπα;  Αν ναι, καλά θα κάνετε να σταματήσετε να φιλάτε βατράχους. Αυτή η τακτική ανήκει στο παρελθόν και μπορεί να μη σας οδηγήσει πουθενά. Αντ΄αυτού, μάθετε τένις και μην αφήνετε τις ευκαιρίες των πάρτι να πηγαίνουν χαμένες. Σε όσο πιο πολλά βρεθείτε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε τον πρίγκιπά σας.

Έτσι λέει τουλάχιστον το σάιτ κοινωνικής δικτύωσης Badoo (www.badoo.com), οι ερευνητές του οποίου μελέτησαν 107 σχέσεις με πριγκιπο-βασιλείς, από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Οι 7 χρυσοί κανόνες

Σύμφωνα λοιπόν με το Badoo, η καλύτερη στρατηγική θέλει την ενδιαφερόμενη για γάμο με γαλαζοαίματο να εργάζεται στο χώρο των μίντια ή του θεάματος, να πηγαίνει πανεπιστήμιο- το ιδανικό είναι το Κέιμπριτζ- να αγαπά τα σπόρ και κυρίως το τένις και το κολύμπι, να πηγαίνει σε πάρτι και να ταξιδεύει στην Ευρώπη, κυρίως στο Μονακό και τη Σκανδιναβία.

«Μέχρι στιγμής, ο μόνος τρόπος ήταν να φιλήσει κανείς πολλούς βατράχους», επισημαίνει ο Λόιντ Πράις, διευθυντής μάρκετινγκ στο σάιτ. «Εμείς όμως καταλήξαμε στην πρώτη πρακτική στρατηγική, στηριζόμενοι στην ανάλυση πραγματικών στοιχείων». Έτσι, αφού και η Κέιτ Μίντλετον συνάντησε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ της Βρετανίας στο Πανεπιστήμιο St Andrews, «το πανεπιστήμιο αναδεικνύεται στη νέα βασιλική αγορά. Και περισσότερο απ΄όλα το Κέιμπριτζ, καθώς παρήγαγε δύο σχέσεις».

Επίσης, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στο εξής: οι ευρωπαίοι πρίγκιπες είναι πιο πιθανό να γοητευτούν από... κοινές θνητές και ξένες, σε σύγκριση με τους πρίγκιπες εκτός Ευρώπης. «Μόνο το 6% των ευρωπαίων πριγκίπων συνήψε σχέσεις με γαλαζοαίματες ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους πρίγκιπες διεθνώς είναι 26%».

Το σάιτ συμβουλεύει επίσης τις δεσποινίδες που ονειρεύονται τον πρίγκιπα του παραμυθιού, να ξυπνήσουν, να φορέσουν τα αθλητικά τους και να ψάξουν για κανένα κολυμβητήριο ή γήπεδο του τένις αφού το πόλο, η κολύμβηση και το τένις είναι από τα αγαπημένα τους σπορ.

Ακόμη κι αν δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα γρήγορα, τα κορίτσια δεν πρέπει να απογοητευτούν. «Το καλό πράγμα αργεί», όπως λέει και ο λαός, και πρίγκιπες υπάρχουν πολλοί: «Υπάρχουν πάνω από 30 βασιλικές οικογένειες στον κόσμο και, μαζί με αυτούς, πολλοί ευρωπαίοι αριστοκράτες αλλά και πρώην βασιλείς που εντάσσονται ακόμη στον κύκλο των γαλαζοαίματων».

ΤΑ ΝΕΑ

Share

BloggerTT

Ενημερώσου με ενα Like

Αρχειοθήκη ιστολογίου

i

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
 

Ola-i-tipota Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates